The Rose cottage

The Rose cottage
The Rose cottage

vrijdag 19 augustus 2011

mandjes..........

Kan weer een berichtje plaatsen, wilde het gisteren al doen maar op de een of andere manier kon ik geen berichtjes maken.

Ben nog volop met de mandjes bezig, nu nog 4 stukken maken 2 hoeken en 2 punten en dan kan er de tussenvulling en achterkant er tegen aan.


Van de week verder weinig gedaan. Jongens zijn weer thuis en dat merk je wel, sporten is ook weer begonnen dus de wasmachine draait weer op de volle toeren.Maar dat geeft niets ik vind het weer fijn dat ze thuis zijn. Oudste zoon is vrijwilliger bij kindervakantieweek, dus die was onder de pannen, vindt het zelf altijd wel leuk om mee te helpen hij is een van de begeleiders. Hopelijk haalt hij binnen de 2 weken zijn diploma  voor leraar in  het basisonderwijs.
Jongste heeft nog lekker genoten met zijn vriendin van de vrijheid die hij heeft, nog een week en dan mag hij ook weer naar school.
.

Vorige week stond eindelijk de siererwt in bloei. Ik wist niet dat die zo lekker kon ruiken, zo zoet.


Volgend jaar wil ik ze eerder zaaien dan heb ik er ook eerder plezier van.
Zo ga nu op de bank zitten, ik heb een drukke avonddienst er op zitten (bewoners waren een beetje onrustig), ik was blij dat ik op de fiets was want dan kun je nog een beetje uitwaaien, vind ik altijd wel lekker na zo'n avonddienst.

Voor iedereen een fijn en zonnig weekend.

Groetjes Merian


2 opmerkingen:

  1. I love your baskets, your fabrics are so pretty and beautiful. What a lovely quilt this is going to be. Warm regards from a sunny Victoria, Australia, Ann

    BeantwoordenVerwijderen
  2. PRACHTIGE MANDJES!!!
    Oh ik ben nog steeds zo verliefd op deze mandjes,...

    BeantwoordenVerwijderen